Uten en effektiv plan for søkemotoroptimalisering, kan du bygge det beste nettstedet i verden, og ingen vil se det. Det kreves en SEO-plan for å få siden din sett av de som trenger å se den. Tipsene nedenfor hjelper deg med å finne noen av de mest effektive måtene å få siden din rangert øverst.

For å nå toppen av resultatsiden for søkemotoren, må nettstedet ditt tilby vanlig, nytt innhold. En god måte å holde strøm av nytt innhold på er å inkludere en blogg på nettstedet ditt. Dette vil vise søkemotorene at nettstedet ditt er aktivt, og hvis bloggen din er interessant, vil det naturlig gi mer menneskelig trafikk.

Vær oppmerksom på at søkedderkopper ikke kan lese bilder, de kan bare lese tekst. Du må ta med tekst i beskrivelsene av bildene og bildekodene, slik at de kan bli funnet i søkemotorresultatene. Ved å bruke bildets “ALT” -kode, kan du legge til nøkkelord og tekst, som kan hjelpe edderkoppen effektivt å finne bildet ditt ved å lese rundt det.

Når du starter en blogg tilknyttet nettstedet ditt, legg den under samme domenenavn som hovednettstedet ditt, hvis det er mulig. Hvis bloggen din tiltrekker seg oppmerksomhet, kan andre bloggere eller forfattere på nettet koble til den. Deretter, hvis bloggen din deler et domene med nettstedet ditt, vil lenker til bloggen forbedre hovedsidenes posisjon på søkemotorindekser.

Ikke bare skriv «klikk her» for linkankerne. Hvert sted du kan sette et gyldig søkeord teller. Vær detaljert og kortfattet med koblingsbeskrivelsene dine. Søkemotorer vil bruke disse beskrivelsene for å knytte lenkene dine til nøkkelord som til slutt vil bidra til å øke rangeringene. Besøkende kan også være nølende med å velge en «klikk her» -kobling, ettersom de kanskje tror det er et spam-triks.

En flott måte å få nettstedet ditt mer synlig på er å begynne å legge ut blogger på nettstedet ditt. Blogger øker størrelsen på nettstedet ditt og gir deg en måte å få kontakt med de besøkende. Dette øker igjen synligheten for søkemotoren, noe som vil gi deg mange flere besøkende.

Finn gratis verktøy som hjelper deg med å sende inn. Flere nettsteder tilbyr automatiserte innsendingsverktøy som hjelper deg med å sende til opptil hundrevis av artikkelkatalogsider på kort tid. Søk veldig hardt for å finne de gratis verktøyene som gjør dette. De fleste nettsteder krever et gebyr for denne oppgaven, men hvis du er heldig, finner du de som ikke gjør det.

Gi kvalitetsinnhold som er nyttig for de som leter etter nøkkelordene du bruker for å beskrive nettstedet ditt. Tiden folk bruker på nettstedet ditt, vil påvirke hvor mange lenker de klikker på og hvor mange sider de besøker, som påvirker rangeringen din i søkeresultatene. Gi nyttige tips og nyttig informasjon.

En godt undersøkt og planlagt SEO-kampanje kan føre deg til forsiden til de store søkemotorene. Jo høyere du er rangert, jo flere sidevisninger får du. Bruk tipsene vi har dekket i dag, og se det lille hjørnet av internett skyter i været til stjernene.